keskiviikko 6. toukokuuta 2015

DKNY Fruity Rooty

Moikka!

Rakastan tuoksuja ja vaihtelenkin niitä lähes päivittäin lähinnä fiiliksen ja päivän ohjelman mukaan. Työpäivinä käytössä on useimmiten joku Victoria's secretin bodymisteistä, varsinkin näin kesän kolkutellessa ovella. Jos on tiedossa jotain normaalista arjesta poikkeavaa, tuoksukin on silloin erilainen.

 Ensin ajattelin häätuoksun olevan todellinen turhake, kunnes pohdin asiaa vähän tarkemmin. Itse yhdistän tuoksuja tiettyihin päiviin, paikkoihin ja tottakai myös ihmisiin. Muutaman esimerkin antaakseni; eräs kesäinen suihkusaippua tuo mieleen lomamatkan Thaimaassa, ja tietyntuoksuinen käsirasva tuo mieleeni jopa päiväkotiaikani! Aika hullua, vai mitä? Mikäs olisikaan sen parempaa, kuin tuoksusta muistaa hääpäivänsä fiilis!

Sain supersuloiselta siskoltani etukäteissynttärilahjaksi tämän DKNY:n uutuustuoksun, jota olin vaivihkaa tuoksutellut muutaman kerran kaupoilla. Enpä osannut odottaa! Ihana sisko, tiesi tarkalleen, mistä haaveilin!




Fruity Rooty on kesäinen, kevyt ja nimensä mukaisesti hedelmäinen hajuvesi. Harvemmin ensinuuhkaisulla joku tuoksu voi tuntua näin omalta! Tosin DKNY:n hajuvesiä olen käyttänyt jo vuosia, pidän niiden raikkaudesta ja yksi ikisuosikeistani onkin Golden Delicious, siihen ei kyllästy.

Mitenhän maltan olla suihkimatta tuota ihanaa uutuutta?

Mikä on oma lempituoksusi ja tuoko se jotain erityistä mieleesi?

Minkku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti