perjantai 15. toukokuuta 2015

Viiksekäs virsiperjantai

Moi.

 On vähän epätodellinen olo, koska vietän perjantai-iltaani kuunnellen virsiä Youtubesta (:D). Sopivaa ei ole löytynyt, yllätysyllätys. Virret ei ole ehkä ihan sitä ominta alaa. Se ei vihkikaavassa ole pakollinen, mutta kuitenkin suositeltava. Löytyis nyt joku sopiva, niin tarttis tätäkään enää miettiä. Koirakin on ihmeissään näistä perjantain biisivalinnoista, voi raasua!

Ainakin kuusi kutsua on todistettavasti saapunut määränpäähänsä ja ensimmäiset ilmoittautumiset ovat myös tulleet! Jippii!

Ja suurta huvitusta täällä päässä aiheutti juuri se, mitä vähän uumoilinkin. Eli kun postimerkit laittaa omalla naamalla kuoriin, niin matkalla todella muuttuu viiksekkääksi Postin leimauksista. Olivia demonstroi teille vähän, mitä tarkoitan:



 Ja mitä vielä.. Kutsusta löytyi kuin löytyikin yksi VIRHE! Nukuin viimeiset kaksi yötä tosi huonosti, koska juhlapaikan osoitteessa on yksi nelonen liikaa. Terkuin oikoluettu ja tsekattu sata kertaa ennen tulostamista. Ehkä pikkuhiljaa pääsen tästä yli, päivämäärä ja meidän nimet on kuitenkin oikein, ehkä se on tärkeintä.

Sain tänään myös valmiiksi alustavan pöytäjärjestyksen! Sehän tietysti muuttuu noin 19 kertaa vielä, mutta onpa sentään olemassa valmiiksi tehty plaseeraus. Ja jos kaikki tulee, niin sitten se on  tietysti lopullinen. Yksinkertaista.

Kivaa pertsua!

T. Viiksivallut

2 kommenttia:

  1. Ou nou, teille kävi kuin kävikin siis Sinkkuelämään Charlottet! Noh, ovatpahan ainakin persoonalliset postimerkit ;) No worries, pääasia eli se, että te ootte menossa naimisiin, tulee kutsuista varmasti ilmi. Se on tärkeintä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä sitten kävikin! :D No ei se mitään, postimerkit olivat monen mielestä yltiöpäisen hehkuttamisen arvoisia, eli kyllä ne tutut naamat sieltä jotenkin tunnistettiin, hihi.

      Se on hyvä naureskella etukäteen, että meidän kutsuissa ei sitten virheitä ole! Osu taas niin omaan nilkkaan :D Perhana!

      Poista