keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Häähommat etenee!

Moi!

Ei vitsi! Kutsut on postissa! Jeeeeeeeeeeee!

Maanantaina saatiin yhden kaasorakkaan kanssa kutsutehdas käyntiin ja kaikki kutsujen osalta valmiiksi. Kannatti raataa niska limassa yömyöhään, vaikka herätyskelloni soi tiistaina klo 05. En oikein edes osaa pukea sanoiksi tätä tunnetta, kun jotain suuritöistä on saatu valmiiksi ja itse ainakin pidän kutsujen ulkomuodostakin kovasti. Voisin niitä täällä vilauttaa sitten, kun kaikki ovat omansa saaneet.



Ja äsken tapahtui hymyn korviin nostattanut juttu lähikaupassa. Käytiin tuossa läheisessä Valintatalossa lisäilemässä muutamat postimerkit ulkomaille lähteviin kutsuihin ja postittamassa kaikki kutsut yhdellä rysäyksellä. Juttelin myyjän kanssa niitä näitä hääjutuista, ja yhtäkkiä hän kysyi onko meillä vielä tienvarsikylttejä. Rehellisesti en ollut ajatellut vielä edes koko asiaa sekuntia kauempaa. Myyjä itse oli mennyt naimisiin muutama vuosi takaperin, ja varastosta häneltä löytyy +5 puista opastetta. Kysyi heti halutaanko ne, ja ei tarvitse edes maksaa mitään! Voi että, miten löytyykin noin ystävällisiä ihmisiä lähes tuntemattomista! Ihan uskomatonta! Meillä on kohta siis opastekyltitkin! Siispä kertokaa nyt fiksummat, mitä tälle ihanalle myyjättärelle voisi viedä kiitokseksi?

Lisäksi hyvää fiilistä ovat tuoneet musapuolen jutut ja olen vakuuttunut siitä, että musiikista vastaa niin kirkossa kuin juhlapaikallakin ammattimiehet. Ihan vähän sellainen tunne, että tulispa äkkiä se hääpäivä, mutta vain musiikin takia! :D

Ihanaa päivää kaikille!

Minkku

2 kommenttia:

  1. Ihana myyjä! Tosi mahtavaa, että saatte kyltit häneltä! :) Ja voin niiiin samaistua tuohon kutsujen valmiiksi saamisen jälkeiseen tunteeseen: Jee!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, oli kyllä niin ystävällinen ele, että olin mennä sanattomaksi :D Ja siis huh, kutsut postissa, mikä huojennus!

      Poista