keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kampaus hääpäivänä

Olen tosi huono laittamaan hiuksia ja näytänkin varsinkin arkena lähes aina samalta. Hiuksia en myöskään pidä juuri koskaan kiinni, joten hääpäivänä en myöskään halua vääntää niitä sellaiseksi, mikä ei tunnu omalta.

Kampaukseen inspiraatiota olen hankkinut Pinterestistä ja aika selvä visio hiustyylistä alkaa olla kasassa. Rentoja laineita ja ehkä vähän lettiäkin mukaan. Toteutuksen puolesta tämän tyyppinen kampaus on varmasti helpoimmasta päästä, vaikka luotankin kampauksen loihtijaan kuin vuoreen. Meikki on omassa tapauksessani pääosassa, ja tällainen kiharapilvi pehmentää tummia rajauksia sun muuta kivasti, ettei kokonaisuus ole liian dramaattinen omaan makuuni. Omat hiukseni ovat ohuet, joten täytyy todennäköisesti ostaa muutama lisätupsu luomaan vähän tuuheampaa vaikutelmaa. Olin aika yllättynyt, että inspiraatiokuvat mitä itselleni haalin nyt, sekä puoli vuotta sitten, olivat lähes samat kuvat. Eipä tule kampauksen tekijälle kovin suurena yllätyksenä valintani siis.

Tässä kuitenkin osviittaa siitä, millainen kampaus kutreillani on hääpäivänä:




(Kaikki kuvat Pinterestistä hakusanalla wedding hairstyles half up half down)

Minkku

2 kommenttia:

  1. Ihania kampauksia ja värisävyjä <3 Itselläkin tulee hyvin luultavasti olemaan tukka tälleen puoliksi auki tai maksimissaan todella löyhällä nutturalla, josta suortuvia pääsee karkailemaan - en siedä semmoisia päätä pitkin meneviä tiukkoja vesinutturoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näissä on kivan huoleton fiilis! Eikä oo niin justiinsa just jos suortuvat vähän karkaileekin :D

      Poista