keskiviikko 13. toukokuuta 2015

If you instagram..

Moi!

Kaikkea kummallista sitä tuleekin pohdittua, ja muutaman kuukauden mietinnässä on ollut häähashtag! (Anoppi huokaa tässä vaiheessa appiukolle; siis mikä? Hihi) Eli siis tarkoitus käyttää tuota tagia Instagramissa häihin liittyvien kuvien julkaisemisessa ja tietysti myös vieraat lisäilevät kasapäin kuvia hääpäivästämme tuon tagin alle, vink vink! Siten suurin osa kuvista löytyy kätevästi yhden sanan alta. Ja jos morsian näyttää vähän räjähtäneeltä, niin filtterit täysille vaan!

Sepä sitten onkin niinkin yksinkertainen kuin #miinasydänjoni

Olipa mulla mielikuvitusta, vai mitä!? :D



Itse lisäilen kuvia huomattavasti enemmän Instagramiin kuin esimerkiksi Facebookiin. Instaan on jotenkin jännästi matalampi kynnys iskeä kuvia kaikesta maan ja taivaan väliltä, ja turha löpinä jää siellä pois. Kuvat kertoo enemmän! Luulenpa, ettei facessa ole häihin liittyviä päivityksiä kertynyt puolentoista vuoden aikana kuin korkeintaan yksi, ja sekin voisi olla mitä juhlaa varten vaan. Ihmisillä on niin erilaisia elämäntilanteita, että tuskin kukaan jaksaisi lukea etusivultaan hääkriiseilyä ja fiilistelyä loputtomiin, jos asia ei ole itselleen ajankohtainen. Siksi mulla on tämä pikkuruinen blogi, mihin tulee kohta tuutintäydeltä tehtyjä ja ostettuja hääjuttuja! Kääk!

Tämäpä on myös historiallinen hetki, sillä painan kohta "julkaise"-nappia jo toisen kerran vuorokauden sisällä, mitä ihmettä?

Voit seurata myös Instagramissa, olen siellä nimellä minkkkuu.

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti