keskiviikko 27. elokuuta 2014

+1 loistava ostos

Moikkis.

Koska on ollut kamala ukkonen, eikä kovin ahkerasti ulkoilua oo tullut tänään harrastettua, niin koti koki pientä muodonmuudosta ja suursiivousta jalkalistojen hinkkausta myöten. Kuuluuko vapaapäivänä olla näin puhki? :D

Seuraavan kerran kun haluan massiivipuuta tai vastaavaa olevan olohuoneen pöydän, joku saa luvan kieltää mua. Sen liikuttelu ei oo sieltä helpoimmasta päästä. Terkuin mustelma ranteessa (öö.. ranteessa!?).

Siirsin sen vielä KAKSI kertaa edestakaisin, kun ekalla kerralla sen alla oli sittenkin ihan väärä matto. Tahdonvoimalla se painava pöytäkin liikkuu. Nyt on onneksi kaikki paikallaan, toistaiseksi. Apurin paikka näihin hommiin on vapaana, jos ja kun sähkömies ei kerkeä auttamaan hullun kiilto silmissä riehuvaa vaimokettaan :D

Kerkesin toki myös shoppailla. Esimerkiksi Anopille ensimmäisen joululahjan. (elokuussa?!) Oon niin ylpeä itestäni! Näin ajoissa! Kohta pitää huolestua omasta mielenterveydestäni kyllä jos sama suunnitelmallisuus jatkuu. Sisko katsoi mua vähän hassusti, kun totesin löytäneeni loistokkaan joululahjan.

Mutta nyt siihen tarpeelliseen ja hyvään ostokseen. Koska ensi elokuussa sataa varmasti aivan yhtä paljon kuin nyt, niin on hyvä varautua pahimpaan. Tällä ei tulvasta ihan selviä, mut ainakin hiukset pysyy kuivana! Tällaista olen etsinyt kuumeisesti tovin ja nyt se löytyi! Ja kaksi mahtuu ainakin alle. Tai vaihtoehtoisesti yksi villakoira.





Koru löysi myös tiensä luokseni, pitäähän sadepäivänä olla jotain piristystä.



Uusi kalenteri, puinen tähti ja Green Gaten keittiöliina kevensivät myös lompsaani tänään hitusen. Kalenteri tollaista hääkuosia, (joo tiedän, vähän lähtee käsistä..) mutta keittiöliinan kuosi on suloista! Meille on kauheasti eksynyt harmaata kotiin valkoisen ja ruskean seuraksi, ei haittaa yhtään.



Loppuillan taidan lepuuttaa kipeytynyttä rannettani ja kuunnella sateen ropinaa ja syödä lasagnea.

 Minkku

2 kommenttia:

  1. Upea tuo sateenvarjo! Tahtoisitko paljastaa, mistä sen hankit? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se löytyi kovinkin yllättävästä paikasta, sellaisesta kuin lahjatavaraliike Pihapihlaja. Nettisivut on niillä aika huonot,eikä verkkokauppaa taida olla ollenkaan :/ Suosittelen pitämään silmät auki, silloin kun ei etsi, niin löytää! :D Ja sen olen myös oppinut, kun jotain kivaa tulee kaupoilla vastaan, se pitää ostaa heti jos budjetti vaan antaa periksi:)

      Poista