tiistai 26. elokuuta 2014

Hääsuunnittelut; ajoissa, myöhässä vai aikataulussa?

No mitä sitten on jo tehty?

Pyydetty kaasot ja bestman tehtäviinsä
Varattu juhlapaikka
Tehty alustava kutsuvieraslista
Suunniteltu hiuskukat
Tehty alustava istumajärjestys (tässä hommassa olen ajoissa :D)
Löydetty yksi hääpuku ylitse muiden (ei sovitettu, vaan kuolattu)
Askarreltu mallikappale kutsukortin kannesta ja vieraslahjasta
Ostettu jatkokengät
Suunniteltu (ja hiukan toteutettu) koristelupuolta
Ostettu kaikennäköistä rekvisiittaa juhlapaikalle
Pitopalvelu, menu vielä auki

Taas saan aikaan kohta paniikin, kun melkein puoli vuotta suunnittelua jo takana ja tuossa asiat mitä aikaan on saatu. Voi hyvää päivää. Ajatuksen tasolla voikin se päähänpinttymä toimia, ettei hetkeä ennen häitä tarvitse muuta kuin odottaa. Tuskin toimii tän morsion kohdalla. Elokuu 2015 tulee rytisten! No onneksi ensi viikolla saa toivoa vihkiaikaa, ja se selviää 16.9, saadaanko toivomalle päivälle kirkko. Jos ei, niin sitten otetaan kehiin plan B, jota ei kyllä vielä oikeastaan edes ole olemassa.

Jännittää!

To do-lista onkin sitten loputtoman pitkä. Palataan siihen vaikka sitten, kun se on lyhentynyt edes muutaman asian verran.

Luulen, että olisi korkea aika pitää asian tiimoilta palaveri, ja kartoittaa esimerkiksi loppuvuoden hoidettavia asioita. Voisi helpottaa kummasti tätä sekasotkua pääni sisällä ;)


Minkku

4 kommenttia:

  1. Ihan samoilla fiiliksillä mennään täälläkin; yli puoli vuotta suunnittelua takana, mutta aika vähän konkreettista on kuitenkaan vielä tullut tehtyä. Välillä tunnen sellaisen pienen hiipivän paniikin tunteen, kun ajattelen mitä kaikkea pitäisi vielä tehdä... Mutta koitan ajatella järjellä, että kyllä siihen ensi elokuuhun on vielä aikaa ja hommat varmasti hoituu. Puuuh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä täysin totta, että hommat hoituu ihan varmasti! Varsinkin kun on vielä hyvät taustajoukot :D Blogissasi oli muuten täydellisyyttä hipova to do-lista! Vau!

      Poista
    2. Voi kiitos! <3 Ai miten niin tykkään tehdä listoja? XD

      Poista
    3. Mulla vähän samaa vikaa, listoja listojen perään... :D

      Poista