perjantai 15. elokuuta 2014

Ihan eka

TADAA! Voi vitsi, hyvä minä!

Viimeinkin täällä. On tätä suunniteltu! Mun koodarin taidot on kyllä yhtä hyvät, kuin puuhevosella, mutta ehkäpä sitkeys palkitaan. Ei saa olla itselleen liian ankara.

Blogissani  ykkösaiheena on meidän häät. Hyvänä kakkosena, ellei ihan tasa-arvoisena kilpakumppanina sisustus, suurin intohimoni. Kun inspiraatio iskee, se on sitten muuten menoa! Vähän niinkuin nyt tämän blogin kanssa. Jokseenkin utelias ja jännittynyt olo! Tärkeintä on nyt yksi ja sama sivusto, jolle koota suunnitelmat, siitä olen aivan innoissani! JEE! Aivan varmasti parempi, kuin kymmenen erilaista muumivihkoa siellä sun täällä. Erilaiset vihkoset ei tietenkään liity millään tapaa aikaisempaan organisointikykyyni...

Ajatuksena hääsuunnittelun ohella esitellä kotia. Luonnollisesti vasta sitten, kun jaksaa siivota, hihi. Kukaan ei ehkä jaksa kovin pitkään katsella kuvia sähkömiehen sukista. Sähkömiehen lisäksi perheeseeni kuuluu kääpiövillakoira, Olivia, pieni pumpulipeppu. Kaksi punatukkaista ja yksi blondi, siinäpä meidän family!

Minkku

1 kommentti: