sunnuntai 17. elokuuta 2014

Teema

Rakastan pitsiä ylikaiken. Eniten se miellyttää silmää rouheiden asioiden rinnalla, kuten esimerkiksi mustan nahan seurana, tai kuluneen puun kaverina. Tästä lähti teeman suunnittelu etenemään. Toki jos juhlapaikka olisi ollut eri kuin mikä on jo varattu, pitsiä olisi mahdollisesti hillitymmin. Häitä juhlitaan kunnostetun navetan ylisillä. En voisi olla tyytyväisempi tähän paikkaan! Väreiltään neutraali sisustus, kulunut puulattia, kristallikruunuja, esiintymislava ja tunnelmavalaistus. Kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvin kaunis, ja koristeluille tilaa antava juhlapaikka. Jopa sähkömies oli innoissaan navetan ensivisiitillä.


Pitsin lisäksi juutti ja muut maanläheiset jutut kuuluvat suunnitelmiin. Väreinä nähdään valkoisen ja beigen lisäksi mustaa sekä ripaus mintunvihreää. Lempivärini konjakinruskea olisi pitsille myös oiva pari, mutta minttu tuo kuitenkin sitä raikkautta muuten maanläheiseen värimaailmaan.




Ihastuin myös mustavalkoisiin paperipilleihin, joita sitten raahasin Köpiksestä kilokaupalla kotiin. Harmi vaan, ettei laatu niissä ollut kovin hyvää, menee mössöksi alta aikayksikön. Oli tietenkin nimittäin pakko heti testata ne tositoimissa. Siideri, jääkahvi, normikahvi, viini, vesi, mehu, pirtelö. Aina yhtä toivoton lopputulos. Musta siis näkyy lähinnä tehosteena ja pienissä yksityiskohdissa.




Teemana siis maalaisromanttiset rustiikkihäät modernilla mustalla. Kuulostaako ihan sekamelskalta?

Minkku

3 kommenttia:

  1. Oooh, upea juhlapaikka! Kaasoillessani muutama vuosi sitten häät järjestettiin samantyylisessä paikassa ja ai että ne oli ihanat häät! Kerrassaan loistava valinta siis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, juuri tuollaista etsittiin ja muutaman mutkan kautta se sitten löytyi :) Ja ehdottomasti plussaa siitäkin, että paikan saa käyttöönsä pe-su, ehtii koristella ja siivota sitten ihan rauhassa :)

      Poista
    2. Niin totta! Pitkä vuokrausaika on aivan ehdoton :) Me saadaan meidän juhlapaikan avaimet jo torstaina :O

      Poista