torstai 21. elokuuta 2014

DIY pitsikukat

Moi.

Mulle tuli omituinen paniikki, koska häihin on aikaa 366 päivää. Ehkä hieman huvittavaa. Paniikin vallassa tuhlasin yhden kokonaisen päivän etsien hääkampauksen sekaan laitettavaa kukkaa, koska en halua huntua. Lopputulos oli se, että päätinkin itse tehdä sellaisen, koska tarpeeksi kivaa ei löytynyt mistään. Samalla ratkaisin sähkömiehen ja bestmanin rintakukka-ongelman. Samanlaiset pitsikukat, kuitenkin erilaiset, pienemmät ja miehekkäämmät. Ja kaasoille kanssa! Ja äideille ja iseille! Okei no ainakin morsiamelle.


Hätäpäissäni pilkoin palasiksi kaksi pitsitoppia. Hullu mikä hullu. Ei ollut olevinaan aikaa lähteä kangaskaupoille. Tässä taas nähdään, kuinka kaikki pitää heti päästä kokeilemaan. Töissä oli vaikeaa keskittyä mihinkään, kun pitsikukkaset valtasi mun aivolohkot. Mulla ei sitten tietenkään ollut helmiä. Tai oli, mutta aivan vääränlaisia. No mitäs muutakaan sitten voisi käyttää, kuin korviksia? 

En tajunnut ottaa kuvaa tekovaiheista. Kädet olikin aikalailla varattuina siinä hommassa. Leikkasin ensin kartongista ympyränmuotoisen palasen, ja siihen sommittelin neliönmallisia pitsinpalasia kaksinkerroin taitettuina, yksi kerrallaan. Samalla ompelin parilla pistolla kiinni ne kartonkiin. Tätä samaa toistelin niin kauan, kunnes tekele näytti jokseenkin kukkaselta. Loppusilauksena helmi vaan kiinni ja siinäpä se! Eipähän tarvitse enää etsiä. Tosin ajattelin tehdä itselleni ehkä vieläkin suuremman.




Harvemmin olen tehnyt mitään milloinkaan itse, ja nyt oikein alkanut puuhastelemaan. Hassua.

Minkku.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti