perjantai 27. helmikuuta 2015

DIY kakkukoriste tyllistä

Moikkis!

Olen vaivannut päätäni kakkukoristeella silloin tällöin, ja pitkään ajattelin päätyväni viirikoristeeseen.  Mutta kuinkas kävikään, kun inspiroiduin tilaamastani tyllistä. Juhlapaikan päätyseinustalle on tulossa mustia ja valkoisia tyllipalleroita, ja nyt niitä päätyy kakkuunkin minikokoisten tyllipallojen muodossa. Tämä päähänpisto tuo vähän kaivattua yhtenäisyyttä koristeluiden välille. Tykkään!



Palleroiden pyörittäminen vaatii vaihteeksi vähän hermoja ja keskittymiskykyä, vaikka onkin harvinaisen helppoa hommaa. Ja onneksi yksi kaasoistani oli apuvoimina tässä hommassa, ihanaa kiitos!

Tarvitset kartonkia, kuumaliimaa, puutikkuja, narua, sakset ja tylliä.

Pienempiin pompomeihin on käytetty pyöreää mallia tuikusta ja isompiin kivi- tuikkukipoista. Luovaa, eikö? :D Tylliä pyöritellään kahden reiällisen pahviympyrän ympärille, niin paljon, että keskireikä menee umpeen. Tällä samalla tekniikalla ainakin me ollaan tehty pienempänä tupsuja pipoihin. Sitten vain leikataan auki sivut kahden kartongin välistä ja sidotaan narulla kiinni. Kartonki leikataan tyllin ympäriltä lopuksi poikki.  Kuumaliimaa puutikkuun ja tikku tylliin, valmista!






Tylli on askartelussa uusi tuttavuus, ja ainakin tämä laatu mitä tilasin, on huisin karheaa. Ja sitä olikin sitten lopuksi sukissa, neuletakissa, matossa, hiuksissa ja koirassa. Tuli siinä samalla somistettua siis vähän muutakin.

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti