maanantai 2. helmikuuta 2015

Herkkubuffet?

Moi!

Olen ollut sitä mieltä, ettei meille tule mitään karkkibaaria. En itse niin välitä karkista ja ajattelin sen olevan rahan haaskausta ja hammaspeikkojen ylikuormitusta. Nyt kun olen pohtinut iltapalamahdollisuuksia, joita ei siis ole, koska juhlapaikalle ei saada tuoda pitopalvelun ruokien lisäksi omia ruokia, alkoi minibuffet kuulostaa jo hyvältä. Vai onko jotain muuta vaihtoehtoa olemassa?



  Luulisi kuitenkin, että suostuisivat pitopalvelun puolelta edes jonkunnäköiseen herkkubuffettiin, pitää vielä varmistaa. Ruokailu on kuitenkin jo suht aikaisin, juhlakansa saattaa tarvita edes pientä naposteltavaa illan mittaan. Ajattelin toteutusta pienellä karkkimäärällä, erilaisilla pähkinöillä, sipseillä ja popcornilla. Myös marjat ja hedelmät saisivat oman ääneni, mutta katsotaan meneekö jo liiallisuuksiin. Punnitse ja säästä-kauppa voisi olla oivallinen paikka ostaa pähkinät ja kumppanit. Koska aloin jo vähän innostua herkkubuffetista, piti tietenkin alkaa suunnittelemaan sitä ihan täysillä.  Ostin testiksi tikkareita ja hauskan värisiä karkkeja (joo älkää kysykö, en tiedä edes mitä niillä muka testailen :D). Hohhoijaa. Söpöjä ne on kummiskin.



  Lisäksi täytyisi nimetä herkkubuffetvastaava :D Mutta apua, onko herkkubuffet ihan tylsä ja jaksaako muka pähkinöiden voimalla bailata loppuillan?

Minkku

2 kommenttia:

  1. Herkkubuffet ei todellakaan ole tylsä! :D Voisiko karkkien lisäksi olla jotakin pikkusuolaista, pop cornia tai sipsejä vaikkapa? Loppujen lopuks herkkubuffet ei tule kovin kalliiksi, riippuen tietysti mitä siihen haluaa. Meillä maksoi muistaakseni noin 12 kiloa karkkia vähän reilu 100 euroa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hyvä! :D Joo nimenomaan ajattelin painottaa herkkubuffetin suolaiseen naposteltavaan, tietysti vähän karkkiakin voi olla. No ei tuo satanen kuulosta kyllä kovin pahalta! :)

      Poista