tiistai 10. helmikuuta 2015

Vihkisormukseni

Se löytyi ihan sattumalta. Juurikin tarpeeksi erilainen, valkokultainen ja timanttiakin löytyy. Meinasin unohtaa sen äsken nimettömääni, kun piti taas hiukan testailla ennen töihin lähtöä :D No, elokuussa sitten saan sen lopultakin sormeeni. Jos ja kun onnistun pitämään sen tallessa.



Ilmeni vain pienimuotoinen ongelma kihlasormukseni kanssa. Mehän ollaan menty kihloihin jo vuonna 2008, jolloin ostettiin kultaiset kihlasormukset, sellaiset simppelit. Kultakoruja kun harvemmin käytän, ostettiin sitten muutama kuukausi takaperin valkokultaiset uudet kihlat. Ongelma on nyt se,että uusi valkokultainen kihlasormus näyttää vihkisormuksen rinnalla melkeinpä kultaiselta. Kihlasormus on 9 karaatin valkokultaa, ja siinä todellakin on huima ero 14 karaatin palladiumvalkokultaiseen vihkisormukseen.



Tuntuisi tyhmältä ostaa TAAS uusi kihlasormus, mutta mitä muutakaan tässä voi tehdä? Onneksi alitin vihkisormusbudjetin aika lailla, joten voisi ehkä hyvällä omalla tunnolla hankkia kolmannen kihlasormuksen. Ihme säätöä! Eipä nämä hääsuunnittelut ja toteutukset aina mene ihan putkeen.

Vihkisormuksestani olen kuitenkin hurjan onnellinen!

Minkku




2 kommenttia:

  1. Ooh, onpa ihana vihkisormus! Persoonallinen ja todella kaunis! Kelpuuttaisin itsellenikin in a heartbeat! Tylsää kun väri kihlasormukseen verrattuna on eri :/ Auttaisiko kihlan rodinointi? Onko se voinut muuttaa "valkoisuuttaan" jo muutaman kuukauden käytön aikana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, se on juuri täydellinen!

      Ainakin ostettaessa kihla näytti omaan silmään tarpeeksi valkoiselta, tosin vertailukohdetta toiseen valkokultaiseen ei vielä silloin ollut. Joku ratkaisu täytyy kyllä kehittää, koska itseäni häiritsee väriero sen verran paljon kuitenkin, että jotain on tehtävä. :D

      Poista