perjantai 6. helmikuuta 2015

Juhlapaikan koristelu

On aika lyödä lukkoon juhlapaikan koristelu. Häästressi on nostanut päätään aika vilkkaasti viime aikoina, ja nyt on jätettävä jahkailu taakse ja tehtävä päätöksiä. Toivon todella, että tämä on lopullinen, vaikka toki pieniä käytännön muutoksia voikin tulla.

Viime viikolla hääkriiseilin oikeen urakalla, ja olin valmis vaihtamaan kaikki teemaväreistä vieraslahjoihin. Onneksi puhisin lähinnä itsekseni, eikä kukaan joutunut tulilinjalle. Sulhasen solmio lähtee kyllä vaihtoon, ei se kupari nyt kyllä käy kun morsiamella on mustat glitterkorkokengät. Voi terve.

Ajattelin avautua tästä koristelupuolesta siksi, että saan tämän tavallaan pääni sisällä päätökseen, eikä tarvitse miettiä yhtäkään pompomia tai viiriä tämän jälkeen. Ne tosin täytyy tehdä, joten lopullisesti ei päästä niistä ihan vielä eroon.

 Juhlatila on Villa Smeds Vantaanlaaksossa ja se on juhlakäyttöön kunnostettu navetta. Ihanan rosoista maalaistunnelmaa ja miljöötä, sanon minä. Sisältä juhlatila on pelkkää puuta, joten mahdollisimman vaalea koristelu raikastaa tilaa kivasti. Tavoitteena simppeli, kaunis ja juhlava, mutta rento koristelu.


Pitsiviirit: Pienistä kakkupapereista tehdyt söpöt viirit tulevat pöytien yläpuolelle. Ohje täällä.

Tyllipompomit: Valkoisena ja mustana toiselle päätyseinälle.

Liitutaulutaulut: Itsetehdyt liitutaulut kertovat vieraille kaiken tarpeellisen (tästä esittelyä, kunhan saisi ne valmiiksi)

Tuikkukipot/maljakot: pitsillä, dymolla, juuttinarulla tai washiteipillä koristeltuja lasipurkkeja. Paljon. Osa kuparisena, osa mustana.

Ilmapalloja: Onhan sentään juhlat!

Tässä onkin urakalla hommaa. Askartelustudio äkkiä pystyyn!
Mites muilla, vannotteko itsetehtyjen koristeluiden nimeen, vai ostatteko valmiina kaupasta?


Ihanaa viikonloppua! Minkku






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti