torstai 19. helmikuuta 2015

Söpö pitsikori pussukoille

Pitsihullu täällä moi! Tästä korista jaetaan onnenkyyneleitä-pussukat ja varmaankin myös huiskutusviirit. Pussukoita täytyykin vielä näperrellä muutama lisää, ja mietittiinkin, saisiko huiskutuskepit jotenkin paperipussukkaan kiinni, että ne olisivat ikäänkuin valmis paketti jaettavaksi. Onneksi jätin erään toisen, vähän rupuisemman pitsikorin suosiolla kirpparille viime viikolla, koska tämän löytäminen se vasta riemastuttikin! Jee! Ja lompakko keveni vain alle kymmenellä eurolla.



On ollut tosi kiireinen, vaikkakin kiva viikko, mutta onneksi se silti on kohta lopuillaan ja pääsee ansaittuun viikonlopun viettoon! Tiedossa mm. sauna-iltaa ystävän kanssa, ja ehkä myös hääkimpun testailua, jos vain aika riittää. Lisäksi sain pakkomielteen eräästä suurehkosta somisteesta, joka on pakko saada häihin, siitä lisää myöhemmin!

Mitäs pidätte pitsikorista?

Minkku

10 kommenttia:

  1. Toinen pitsihullu ilmoittautuu! :> Soma kori, mutta eivätkö huiskutusviirit tipahta noista rei'istä? :-o Silti en kyllä laittaisi pussukoita ja viirejä yhdeksi paketiksi, molemmat ovat niin nätit yksinään! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, meitä on ainakin kaksi! :D totta, enpäs ajatellutkaan, että läpihän ne tulee. Ellei kehittele jotain pohjasysteemiä :D

      Oikeassa olet, tarkemmin ajateltuna huiskut ja pussukat onkin kivemmat erikseen :)

      Poista
    2. Ilo päästä pilaamaan hyvä visio! :D Mutta voisihan siihen pohjalle laittaa vaikka jonkun teemaväreihin sopivan kartongin, jos sattuisi jostain löytymään oikea sävy! Tai taiteilla vaikka sopivasti mitoitetun sellofaanin siihen pohjalle, jos ei halua itse koria peittää millimetrinkään alueelta (:

      Poista
    3. Sieltähän pukkaa niin hyviä ideoita, etten perässä pysy :D Kiitos!

      Pitääpä siis lähteä kartonkikauppaan. Viimeksi tosin eilen kävin Sinellin hyllyjä taas tyhjentämässä, oon jo ihan liian tuttu näky siellä hyllyjen välissä :D

      Poista
    4. Nää nyt on näitä, ne vaan tulee enkä voi estää ;) Eikä kiittämistä, mä hyökkään pian sit vastavuoroon konsultoimaan sua askarteluissa, jahka aloitetaan urakka!

      Meillähän ei ole vielä yhden yhtä Sinellin reissua tehty eikä kartonkiin ole uponnut senttiäkään. Kohta täytyy kyllä mielenrauhan vuoksi aloittaa.

      Poista
    5. Hahah :) Suosittelen aloittamaan, se fiilis on vaan niin loistava, kun saa valmista aikaan!

      Poista
  2. Oikein söpö kori! Meidän äiti niiin rakastuisi tuohon :D

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana! Saako kysyä mistä moisen löysit? Olen juuri tuollaista etsinyt itselleni kesäkassiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Löysin sen Jumbosta Tammertukun Outletista, mutta oon näitä nähnyt myös Kodin 1 ja Anttilassa. Saattaapa löytyä muiltakin, joiden tavarantoimittaja on Tammertukku :)

      Ihana idea kesäkassiksi, se on kivan jämäkkää pitsiä!

      Poista