torstai 26. helmikuuta 2015

Vilikasper Kanth

Aikaisemmin pohdiskeltiin hääbändi-asioita ja oikeasti musapuolen järjestyminen oli lähempänä, kuin luulinkaan. Meillä oli tämän lahjakkuuden kanssa puhetta jo noin puolisen vuotta sitten, josko hän tulisi esiintymään häissämme, mutta asiasta käyty keskustelu unohtui hetkeksi. Vilkki on osa kaveriporukkaamme, ja näin ollen aika luonnollinen ratkaisu myös esiintyjäksi. Hän kilpaili juuri tovi sitten Uuden Musiikin Kilpailussa (UMK2015) ja onpa tullut tutuksi myös Voice of Finlandista kuin Idolsistakin. Vilikasperin lisäksi hommataan häädj (tai Vilkki hommaa, tuntee ehkäpä paremmin musapuolen tyyppejä, kuin tämä morsmaikku) ylläpitämään bailuja loppuillan. Vilkin kanssa on alustavasti sovittu yhden biisin esittämisestä kirkossa ja muutaman muun sitten itse juhlissa. Tosin kirkossa esiintymiseen tarvitsee todennäköisesti jonkun luvan taas vaihteeksi, niin kuin kaikkeen muuhunkin tuntuu aina tarvitsevan. Kuitenkin häiden musapuoli on viittä vaille valmis, ihan superloistavaa! Dj:lle voisi alkaa tosin keräilemään vielä jonkunnäköistä toivelistaa Spotifyhin, jahka kerkeää!


Tämä ylläoleva biisi on yksi lempparicovereistani! Harmi vain, että hääjuhlaan liian surullinen.

Kamalasti kaikkia tekstejä odottaa luonnoksissa, mutta kiireinen helmikuu ei ota sitten millään rauhoittuakseen. Myöskin maaliskuun kohdalla kalenteri näyttää kaikkien vapaapäivien osalta aika tukkoiselta, mutta ainakin aika hujahtaa nopeasti! En ole vielä päättänyt, onko tämä hyvä vai huono asia, haha.

 Kaikenlisäksi häälaskuri raksuttaa menemään sellaisella tahdilla, että oksat pois! 176 yötä tuntuu olevan lähempänä, kuin luulenkaan.

Ihanaa loppuviikkoa!

Minkku

4 kommenttia:

  1. Hei, huippua! :3 Niin ne asiat vaan alkaa järjestyä, hyvä. Vapaa-aikaongelmaa on tavallaan täälläkin. Älä vedä itseäsi ihan piippuun ennen häitä, välillä pitää rentoutuakin! :)

    P.s. Meillä 198 päivää.. Iik!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jes! Oon niin tyytyväinen!

      Ajattelin jo ahneuksissani ajastaa kirjoituksia loppuviikolle, mutta hah, haaveeksi taitaa jäädä :D Onneksi useimmille vapaapäiville on tosiaan tiedossa kivaa ohjelmaa, että ei niin harmita, ja saa ajatukset pois töistä ja ehkä välillä myös tästä hääsuunnittelun ihmeellisestä maailmasta :D

      Apuaa, toi päivien lukumäärä on teilläkin jo pelottavan pieni, hihi!

      Poista
  2. Oi mikä artisti teillä on esiintymässä! Huippua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, Vilikasper ja kitara on upea parivaljakko! Tuo kivasti myös juhlan tunnelmaa DJ:n lisäksi :)

      Poista